6 Nisan 2012 Cuma

Sevemedim kararttım gözümü...

Fare krizini aşıp yolla çıktığımda fareden daha fazla sevmediğim şeyler olduğunu fark etmem kısa sürdü.Ben mi çok yaşlanmaya yüz tutmuş huysuz biriyim yoksa gerçekten yaratılıp takip edilmemiş bir güruh mu var sokaklarda çözemedim. O nedenle burada kısa bir liste yayınlayacağım,siz karar verin:
1. Daracık yolda araçlarını sağlı sollu park ederek 36 beden bir insanın bile zorlukla geçeceği kadar yer bırakan  mobilize kişiler, motorunuz bozulur inşallah!Hem de her anlamda!
2. İnsanların kafasının üstünden deli gibi manevra yaparak ve bu esnada birbirini gagalayarak uçan kargalar! Yakışıyor mu hiç yılların kargasına,yaşını başını almışsın,buraların hep yeşillik olduğu zamanları görmüşsün be kuzgun boyutundaki karga,biraz kalıbının kuşu ol de mi ama!
3. Sabahın 7.30'unda kaldırımın ortasında durup uzuuun uzun sohbet eden, orta yaş üstü  leopar desen hırkalı ve pembe rujlu hanım ablalar,siz güne gidiyor olabilirsiniz ama acilen işe yetişme derdinde olan insanların aklını çelmeye ne hakkınız var?Biz de istiyoruz dedikoduya katılıp Nagehan Hanım'ın gelinini çekiştirmeyi!
4. Sen şapkalı entel, kulağında kulaklık elindeki kitabı okuyarak ve önüne bakmayarak yürüken maça sekizi gibi zigzaglar çiziyorsun haberin olsun!Ha bu arada aramızda kalsın takdir toplamak bi yana fena küfür yiyorsun şu anda!
5. Kendinden büyük çantasındaki akbili turnikenin önünde arayarak gereksiz trafik yaratan kız!Senden intikam almak için dip boyan gelmiş dememek için kendimi zor tutuyorum!
6. Vapurda bağıra bağıra arkadaşına bir gece önce ne kadddar da eğlendiğini anlatan genç! İlginç gibi değil tiksinç gibi bir insansın,inan zerre ilgilenmiyoruz ve akşam evde Fatmagül izlediğini düşünüyoruz...Değil Ortaköy'e uzaya gitsen aha yine uzaya maymun göndermişler diye düşünürüm hakkında haberin olsun!
7. Ve sen bunları yazan kişi!herkes kötü bi sen iyisin sanki...Gıcığımım kızım sana,ayağını denk al!


1 yorum:

  1. Senin liste gerçekten kısaymış, son maddede haksızlık etmişsin.

    YanıtlaSil